Kvalificerad ekonomiassistent med systemintresse till Årsta i Stockholm

Publicerad:
2018-08-08
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201165353
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Veronica Söderström
Är du en systemkunnig ekonomiassistent och letar efter nästa uppdrag?

Vi söker vi nu en självgående och sifferkunnig ekonomiassistent som har ett stort systemintresse till kund i Årsta. Detta är ett visstidsuppdrag hos kunden men vi på Dfind Finance tillämpar tillsvidareanställning då vår ambition är att du som konsult ska växa långsiktigt med oss.

I rollen som kvalificerad ekonomiassistent hos vår kund kommer du att arbeta med viss löpande redovisning, fakturahantering, in- och utbetalningar, kund/leverantörsreskontra och avstämningar. Du kan även komma att vara behjälplig med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kontakta Veronica Söderström, veronica.soderstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har vidareutbildat dig inom ekonomi, antingen på universitet eller yrkeshögskola. Du bör ha minst tre års arbetserfarenhet av ekonomiarbete så att du snabbt kan sätta dig in i uppgifterna. För att passa i denna roll behöver du ha ett stort systemintresse och vi ser gärna att du har erfarenhet att jobba med stora flöden. Har du erfarenhet av ERP-systemet Movex och mycket goda kunskaper i Excel är det meriterande.

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.