Kvalificerad ekonomiassistent till Hargshamn i Östhammar

Publicerad:
2018-04-13
Ort:
Östhammar, Uppsala län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201141763
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Kontakt:
Isabell Bengtsson
Är du en duktig och prestigelös ekonomiassistent som vill jobba i en jordnära miljö på ett av Sveriges äldsta företag, verksamt inom skogs- och lantbruk? Då har vi uppdraget för dig! Vi söker en morgonpigg ekonomiassistent som trivs i det lilla teamet där alla hjälps åt och stöttar varandra. Uppdraget startar i juni och beräknas pågå ett par månader, vi söker både dig som vill ta anställning eller har F-skatt.

Vår kund är belägen i Hargshamn, i nyrenoverade lokaler och du tar dig enkelt från Uppsala med bil på ca 45 minuter.

Ansvarsområden för denna roll innefattar;

-kund- och leverantörsreskontra
-avstämningar
-avräkningar
-löpande bokföring
-fastighetsadministration, hyror, kontakt med hyresgäster m.m
-kontorsansvar, posthantering och beställningar m.m
-lönehantering och tidrapportering
- övrigt administrativt stöd

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Hargshamn

Information: Har du frågor om uppdraget eller konsultrollen kontakta gärna Isabell Bengtsson på 0703 39 62 80 alt isabell.bengtsson@dfindfinance.e

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är vidareutbildad inom ekonomi med inriktning redovisning eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning där du har hanterat reskontra, avstämningar och gärna även löner.

Som person krävs det att du är en flexibel och prestigelös, du trivs med en arbetssituation som innehåller både rutinarbete och variation. Är du dessutom noggrann, initiativrik och har en förmåga till att självständigt lägga upp och planera ditt arbete så är detta arbetet för dig!

Arbetet kräver förutom goda kunskaper i MS Office, mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Det är meriterande med erfarenhet av Fortknox eller Hogia Lön.

Om oss:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.