Kvalificerad och engagerad Löneadministratör i Ängelholm

Publicerad:
2018-03-05
Ort:
Ängelholm, Skåne län
Kategori:
Löner
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201129422
Sista ansökningsdag:
2018-04-05
Kontakt:
Titti Eiman
Telefonnummer:
070-216 83 58
Kvalificerad och engagerad Löneadministratör till Suez Recycling AB

Till Suez Recycling söker vi nu en kvalificerad och engagerad löneadministratör med erfarenhet av HR-administration för placering på huvudkontoret i Ängelholm. I din roll kommer du att arbeta tillsammans med ett välfungerande team på 6 personer. Du ansvarar självständigt för att hantera hela löneprocessen, från ax till limpa, för en del av verksamheten. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och delar ansvaret för avdelningens ansvarsområden och framgång.

I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta brett inom området vilket innefattar att vara ansvarig för lönekörningen för en del av verksamheten samt administrativt stöd inom HR. I tjänsten ingår allmänna lönefrågor från företagets chefer och medarbetare, främst via mejl och telefon. Rapportering av statistik, löner, avtal, förmåner etc förekommer. En stor del av arbetsuppgifterna kommer att vara administration i våra system samt att efter behov delta i andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen. Du har ett nära samarbete med kollegorna på avdelningen som har liknande arbetsuppgifter. Vi arbetar aktivt för att vidareutveckla vårt sätt att arbeta och vi är nyfikna på vad du kan bidra med.

Uppdragsgivare: Suez Recycling AB

Ort: Ängelholm

Omfattning: Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter:

  • Ansvar för och utförande av hela löneadministrationsprocessen
  • Arbetstidsadministration, övertidsrapportering med mera
  • Rapportering till myndigheter, försäkringskassan, skattemyndigheten m fl
  • Vara behjälplig med att utbilda personal i tidrapporteringssystem
  • Informera anställda i lönefrågor och försäkringar
  • Stödja verksamheten med rapporter och nyckeltal från våra system
  • Stödja anställda och chefer avseende lön- och HR frågor, t ex genom information och rapporter
  • Hålla dig uppdaterad med lagar och avtal
  • Utveckla processer och rutiner för att uppnå en effektivare lön- och HR-administration
  • Allmänt förekommande administrativa uppgifter t ex uppdatering av information på intranätet och registrering av uppgifter i olika system
Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet av löneadministration. Har du erfarenhet av HR-administration är det meriterande. Det är ett krav att du har stora kunskaper i Agda. Vidare vill vi även att du har goda kunskaper i MS Office samt att du har ett stort systemintresse i allmänhet. Då vi är en del av en global koncern förutsätts att din engelska är god i såväl tal som skrift.

För att trivas och passa in i den här rollen är det viktigt att du är analytisk och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och en god initiativförmåga och drivkraft. Du trivs både med att arbeta självständigt och fatta egna beslut och med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Du är van vid att agera bollplank gentemot beslutsfattare och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vi ser även gärna att du har ett intresse för miljöfrågor. Som person är du service minded och trygg i dig själv. Du är prestigelös och lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalitet i ditt arbete. Vi sätter laget före jaget och för att trivas hos oss behöver du dela den värdegrunden. Resor i tjänsten kan förekomma.

Ansökan:
I denna rekrytering arbetar Suez Recycling med Dfind Finance. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2018-04-05. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Titti Eiman på 070-216 83 58, titti.eiman@dfindfinance.se eller Emelie Lanner på 0733-43 47 75, emelie.lanner@dfindfinance.se

Om företaget:

SUEZ Recycling AB ingår i SUEZ-koncernen som är en renodlad miljökoncern inom vatten och avfallshantering. SUEZ är ett av Sveriges ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder vi effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Genom att välja oss får du en nära och engagerad partner med lokal kompetens. Samtidigt drar du nytta av vår erfarenhet som en internationell aktör inom avfallshantering.