Kvalificerad Redovisningsekonom i Alingsås

Publicerad:
2018-03-16
Ort:
Alingsås, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201122499
Sista ansökningsdag:
2018-03-25
Kontakt:
Helena Åhman
Nu söker vi en redovisningsekonom för omgående start till ett spännande uppdrag hos en av våra kunder i Alingsåsområdet. Har du några års arbetslivserfarenhet inom redovisning och/eller revision och är sugen på en ny utmaning – välkommen med din ansökan redan idag!

Som redovisningsekonom hos vår kund arbetar du med löpande redovisning, avstämningar, månads- och årsbokslut samt SOX och internkontrollsfrågor. Du är en del av redovisningsavdelningen och kommer erbjudas ett omväxlande uppdrag ihop med trevliga arbetskamrater med möjlighet till mycket eget ansvar.

Omfattning: Heltid – omgående start och 6 månader

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Helena Åhman 0733-169590 alt. Elin Lindén 0725-002838

Kvalifikationer:
Vi söker dig med akademisk utbildning inom företagsekonomi med minst 3 års erfarenhet av brett redovisningsarbete och då gärna från internationellt bolag. Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och att du är självständig i arbetet med månadsbokslut samt att du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat enligt SOX.

Då vår kund arbetar i Movex samt rapporteringssystemet Hyperion är det meriterande om du tidigare har erfarenhet av det. Tjänsten kräver goda Excelkunskaper samt att du behärskar engelska och svenska flytande i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är en analytisk, strukturerad och drivande lagspelare som trivs i att arbeta i ett högt tempo. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Som person är du flexibel och prestigelös med ett sinne för detaljer.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.