Kvalificerad redovisningsekonom i Malmö

Publicerad:
2018-03-07
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201130317
Sista ansökningsdag:
2018-04-15
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733430390
Kvalificerad redovisningsekonom
Till vår nordiska kund i Öresundsregionen söker vi nu dig som är kvalificerad redovisningsekonom. Bolaget som ingår i en amerikansk koncern inom FMCG är ledande i sin bransch och är i en stadigt positiv tillväxt- och utvecklingsfas. Uppdraget som konsult startar i slutet av mars/början av april och beräknas pågå till slutet av sommaren, med eventuell möjlighet till förlängning. Vi erbjuder dig en långsiktig anställning som konsult hos oss på Dfind Finance och detta blir ditt första uppdrag.

Tjänsten innebär högt och lågt. Du kommer bl.a. att ansvara för bokning av leverantörsfakturor, granskning av reseräkningar och bokning av inbetalningar. Du kommer också vara ansvarig för månads- och årsbokslut och deklarationer. Utöver detta kommer du att ha kontakt med bolagets kunder.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Öresundsregionen

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Kunden har ett brådskande behov så vi ser gärna att du är tillgänglig inom en månad.

För information: Varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson, på telefon +46733430390, eller mail, johanna.olsson@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är redo för nästa steg i karriären och har en civilekonomexamen eller motsvarande utbildning. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom redovisning och kan med van och stadig hand självständigt upprätta månads- och årsbokslut. Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har god systemvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang, är serviceminded och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.