Kvalificerad Redovisningsekonom i Uppsala

Publicerad:
2019-02-27
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201205984
Sista ansökningsdag:
2019-03-20
Kontakt:
Linnéa Järverup
Telefonnummer:
0768562951
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av redovisningsarbete för ett längre konsultuppdrag hos en spännande kund belägen i fina lokaler i centrala Uppsala. Detta är en möjlighet för dig som vill börja som konsult eller söker uppdrag som underleverantör!

På det här uppdraget får du möjligheten att komma in i ett företag med en stark familjär känsla och där organisationskulturen genomsyras av att man hjälper varandra.

Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små, medelstora och stora bolag vilket innebär att du snabbt kan bygga ett slagkraftigt CV. Vi erbjuder förmåner som förskottssemester och fast månadslön. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

På detta uppdrag ingår du i en ekonomiavdelning om 6 personer där lagandan är stark och man kommunicerar öppet och stöttar varandra i arbetet. Här hanterar man bl.a. redovisning & bokslut, skatter, interna löner, krav & inkasso för de svenska bolagen i koncernen. Ekonomi ansvarar även för de utländska redovisningsbyråerna, koncernens likviditetshantering och konsolidering.

Arbetsuppgifter
- Bokföring, kontoavstämningar med tillhörande dokumentation

- Bokslut och analys av utfall

- Rapportering inklusive uppföljning och sammanställning av månadsutfall

- Konsolideringsfrågor

- Likviditetshantering och likviditetsfrågor

- Krav och inkasso

- Leverantörsreskontra

- Anläggningsredovisning och uppföljning av utvecklingsprojekt

- Moms och intrastat

- Utredningar

- Legal administration för svenska och utländska dotterbolag

I den här rollen kommer du även att få möjlighet till att analysera stora mängder transaktionsdata och ta fram beslutsunderlag. Vi vill att du är en person som tar egna initiativ och vill driva ett förbättringsarbete inom ekonomiområdet.

Vem är du?
Du har en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi med flera års erfarenhet från redovisningsarbete, bokslut och rapportering. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba i en organisation som arbetat med regelbundna månadsbokslut och rapportering. Du har goda kunskaper i redovisning och Excel. Det är även meriterande om du har erfarenhet av koncernredovisning.

Du har förmåga att hantera och analysera större mängd transaktioner och data samt en vilja att utveckla samt implementera rutiner och processer inom ekonomi och redovisning.

Arbetsgruppen präglas av ett tätt samarbete där alla ställer upp för varandra och för att lyckas i rollen är du prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och en del internationell kontakt bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du analytisk, strukturerad och arbetar proaktivt. Du skapar mervärde och kvalité. Arbetet ställer höga krav på att du är engagerad, är serviceorienterad och har en vilja att bidra till verksamheten.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in ditt CV redan idag.

För information: Välkommen att kontakta Linnéa Järverup på linnea.jarverup@dfindfinance.se alt 076 85 61 951

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.