Kvalificerad redovisningsekonom till internationellt bolag i Stockholm

Publicerad:
2018-09-11
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201170654
Sista ansökningsdag:
2018-10-01
Kontakt:
Malin Skotte
Telefonnummer:
0733434154
Vi söker en självgående redovisningsekonom med några års erfarenhet till ett dynamiskt och internationellt bolag med inriktning mot Corporate Management Services. Som kvalificerad redovisningsekonom kommer du att ha eget ansvar och direktkontakt med bolagets klienter i USA, Europa, Sydamerika och Asien. I din roll kommer du att ansvara för klienternas redovisning från ax till limpa, vilket omfattar löpande bokföring och redovisning fram till bokslut och årsredovisning, lönehantering, pensioner samt inkomst- och skattedeklarationer.

I dagsläget har bolaget tre anställda på kontoret i Stockholm. Eftersom bolaget växer behöver ytterligare en kvalificerad redovisningsekonom rekryteras. Kontoret är beläget på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

Uppdragsgivare: Scandinavian Trust

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning och minst 2-3 års erfarenhet av självständigt arbete med liknande uppgifter. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Centralt för tjänsten är att du har intresse för digitalisering och är van att arbeta med digitala arbetsprocesser så som fakturascanning och filhantering. Har du erfarenhet av Fortnox är det meriterande. För att lyckas i rollen bör du ha förmåga att effektivisera och optimera dina arbetsprocesser.

Som person är du noggrann, ansvarstagande, lösningsorienterad och leveranssäker. Du är självgående och kan effektivt driva ditt arbete framåt. Du arbetar både strategiskt och operativt, med fokus på helheten och affären. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och van att hantera de arbetstoppar som kan uppkomma. Vi ser gärna att du är van att hålla i ett internationellt kontaktnät. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför rekommendera att skicka in ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Skotte på telefon 0733-43 41 54 eller mejl malin.skotte@dfindfinance.se alternativt Emily Beijer på telefon 0708-23 75 14 eller mejl emily.beijer@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning
Scandinavian Trust är ett starkt växande bolag med inriktning mot Corporate Management Services med kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Affären är inriktad mot utländska investerare som avser att etablera sig genom nytt/nya bolag i Sverige, Norge, Danmark eller Finland. I erbjudandet ingår en fullständig setup vilket omfattar bolagsadministration samt juridisk, ekonomisk och administrativ support – full service administration.