Kvalificerad redovisningsekonom till internationellt bolag

Publicerad:
2018-12-03
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201185869
Sista ansökningsdag:
2018-12-17
Kontakt:
Emily Beijer
Telefonnummer:
0708-23 75 14
Skulle du vilja arbeta nära affären i en internationell och dynamisk miljö? Vi söker en självgående redovisningsekonom med några års erfarenhet till ett bolag med inriktning mot Corporate management services.

Som kvalificerad redovisningsekonom kommer du att ha eget ansvar och direktkontakt med bolagets klienter i USA, Europa, Sydamerika och Asien. I din roll kommer du att ansvara för klienternas redovisning från ax till limpa, vilket omfattar löpande bokföring och redovisning fram till bokslut eller årsredovisning, payroll, pensioner samt inkomst- och skattedeklarationer.

Med anledning av att bolaget växer behöver man rekrytera ytterligare en kvalificerad redovisningsekonom. Kontoret är placerat på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

Uppdragsgivare: Scandinavian Trust

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Kvalifikationer
• Relevant ekonomisk utbildning

• Minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• Goda kunskaper i svenska och engelska

• Intresse/vana att arbeta med digitala arbetsprocesser

• Har du erfarenhet av Fortnox är det meriterande

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du är serviceinriktad, självgående och kan effektivt driva ditt arbete framåt. Du arbetar både strategiskt och operativt, med fokus på helheten och affären.

Erbjudande
Du kommer att ha en nyckelroll i företagets fortsatta tillväxt och kundrelationer, med flexibilitet och möjlighet att forma din egen roll utifrån din kompetens. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med start så snart som möljligt eller enligt överenskommelse. I erbjudandet ingår generös pensionsförmån och träningskort på SATS. Kontoret är beläget nära Stureplan, in nära anslutning till buss och T-bana.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi vill därför rekommendera att skicka in ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emily Beijer på telefon 0708-23 75 14 eller mejl emily.beijer@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning
Scandinavian Trust är ett starkt växande bolag med inriktning mot Corporate management services. Affären är inriktad mot utländska investerare som avser att etablera sig genom nya bolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland. I företagets erbjudande ingår en fullständig setup vilket omfattar bolagsordning samt juridisk, ekonomisk och administrativ support. https://scandinaviantrust.se