Kvalificerad Redovisningsekonom till Telia Finance i Solna

Publicerad:
2018-05-21
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201148760
Sista ansökningsdag:
2018-05-28
Kontakt:
Helén Lissäng
Telia Finance är ett fristående bolag som agerar finansieringsmotor åt Telia, en av världens största teleoperatörer. Telia Finance är ett litet bolag inom en stor organisation, vi är ett finansbolag medan vårt moderbolag är verksamma inom telecom. Telia Finance är ett sammansvetsat gäng på cirka 100 personer och söker nu till vår Redovisningsavdelning på sex personer dig som är kvalificerad Redovisningsekonom. Är du årsbokslutssjälvständig, van att arbeta från ax till limpa samt vid större flöden kan vi erbjuda dig en bred roll med möjlighet till utveckling. I rollen som kvalificerad Redovisningsekonom kommer du bland annat få möjlighet att arbeta med komplexa redovisningsfrågor som självklart följer med att vi är ett regelstyrt finansbolag verksamma på den Nordiska marknaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • avstämningar, periodiseringar och avskrivningar
  • skatter och moms, inklusive hantering av blandad verksamhet ur ett momsperspektiv
  • månads- och årsbokslut samt rapportering
  • inkomstdeklarationer
  • kontakter internt samt med leverantörer och konsulter
  • rapportering till myndigheter
  • delaktig i olika projekt

Du är bekväm att arbeta med deadlines, ser Excel som ett bra hjälpmedel du känner dig trygg med och behärskar engelska i tal och skrift. Som person är du van att arbeta självständigt och har förmåga att driva en utredning eller mindre projekt från start till mål, men trivs även med att arbeta i team. För att trivas i rollen behöver du vara prestigelös – vi är en mindre ekonomifunktion och täcker upp för varandra. Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet av redovisning eller revision. Har du tidigare arbetat på en ekonomiavdelning på ett finansbolag ser vi det som meriterande. I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 28 maj då urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance, ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helén Lissäng på helen.lissang@dfindfinance.se alternativt 072-5358202

Om Telia Finance

TeliaSonera Finance AB är helägt dotterbolag till TeliaSonera och ett auktoriserat kreditmarknadsbolag med tillstånd från Finansinspektionen. Bolaget bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Telia Finance är ett litet företag inom en stor organisation.

Våra ca 100 medarbetare är en sammansvetsad grupp som med ett flexibelt och målinriktat arbetssätt löser kundernas problem - och fortsätter med det även efteråt. Vi känner trygghet och stolthet i att vara en del av Telia Company som ger oss möjligheter långt utöver det vanliga för ett mindre finansbolag. Tillsammans gör vi det möjligt för våra kunder att ta steget in i nästa generations telekom. För mer information vänligen se www.teliafinance.com

sökord redovisningsekonom projekt utredningar finansbolag leasingbolag bolagsekonom kvalificerad redovisningsekonom