Kvalificerade redovisningsekonomer till konsultuppdrag i Göteborg

Publicerad:
2018-08-24
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201167742
Sista ansökningsdag:
2018-08-25
Kontakt:
Petra Govik
Hösten är här och vi ser en ökad efterfrågan av redovisningsekonomer bland våra kunder. Vill du utvecklas som ekonom i ett konsultföretag med många spännande kunder och möjligheter? Vill du bygga upp ett starkt kontaktnätverk med karriären i fokus? Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi.

Vanliga arbetsuppgifter hos våra kunder är löpande redovisning, fakturahantering, in- och utbetalningar, avstämningar, påminnelsehantering, analyser och hantering av skatter och avgifter mm. Har du goda kunskaper inom koncernredovisning, K3 och IFRS är detta starkt meriterande. Vi arbetar med såväl stora som små företag och du kan komma att agera stödfunktion till redovisningsansvarig eller ansvara för redovisningen själv.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Låter det intressant? Vänligen kontakta Petra Govik på petra.govik@dfindfinance.se eller telefon 0724-503918. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:
För att kunna axla rollen som redovisningsekonom på ett bra sätt vill vi att du har en akademisk examen inom ekonomiområdet och minst tre års dokumenterad erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete i ett större företag alternativt revisionsbyrå.

Du har god erfarenhet från bolag som hanterar större flöden och har arbetat i några av de större affärssystemen som SAP, Navision eller liknande. Mycket goda kunskaper i Excel samt engelska och svenska är ett krav.

Som person är du noggrann, analytisk, affärsorienterad och ambitiös. Du har hög personlig integritet, och är samtidigt duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer. Du har en nyfikenhet och tilltalas av konsultrollens möjligheter med att arbeta i olika bolag och miljöer.

Vår ambition är att anställa marknadens bästa konsulter. Vill du bli en av oss så är du varmt välkommen med din fullständiga ansökan med och personligt brev via www.dfindfinance.se. Vi vill också gärna träffa dig som har eget bolag och vill ta interimsuppdrag via oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.