Löneadministratör i Helsingborg

Publicerad:
2018-08-24
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201167338
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
0733-434775
Löneadministratör till konsultuppdrag

Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi.
Vi växer och därför söker vi nu fler löneadministratörer för uppdrag ute hos någon av våra kunder. Är du löneadministratör och har arbetat med stora flöden? Vill du få möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag i olika branscher och på olika företag? Då skulle vi gärna komma i kontakt med dig.

Din nya roll:
Rollen som löneadministratör kan innebära att du självständigt hanterar och ansvarar för hela lönekedjan eller ansvarar för en del av flödet i en större organisation. Du kommer bland annat att bereda löner, hantera avvikelser samt göra avstämningar. Du förväntas även kunna agera stöd i frågor som rör lön och kollektivavtal. I vissa uppdrag förekommer kontakt med myndigheter och hantering av pensioner.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Helsingborg

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag

Låter det intressant? Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-434775. Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet inom löneadministrativt arbete. Du är van att arbeta med stora volymer av löner och är en van datoranvändare. Har du tidigare erfarenhet från något av de större löneprogrammen är det meriterande. Vidare förväntas du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då många av våra kunder är internationella bolag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som trivs i att arbeta i omväxlande miljöer. Som person har du ett stort engagemang för ditt arbete och gillar struktur. Du har lätt för att samarbeta i team och har en förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå goda resultat och drivs av att utföra ett arbete med hög kvalitet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss.

På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.