Löneadministratör till expansivt e-handelsbolag

Publicerad:
2018-11-01
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201180403
Sista ansökningsdag:
2018-11-18
Kontakt:
Titti Eiman
Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-hanelsbolag inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl. a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Ta chansen att utvecklas som löneadministratör hos ett av Sveriges främsta e-handelsbolag!

Om tjänsten:
I din roll som löneadministratör arbetar du med hela löneprocessen och är med och förbereder allt i lönekörningen för ca 330 löner per månad samt att du ansvarar för relevant myndighetskontakt och rapportering. I tillägg ansvarar du även för att hantera löpande personal- och löneadministrativa uppgifter så som anställningskontrakt och reseräkningar.

Du tillhör företagets ekonomiavdelning, rapporterar till ekonomichefen och har därtill ett nära samarbete med bolagets personaladministratör.

Om dig:
Du är utbildad inom löneadministration och har därtill ett par års erfarenhet som löneadministratör där du självständigt har arbetat med hela löneprocessen för motsvarande antal anställda, såväl tjänstemän som kollektivanställda. Som ett resultat av detta har du god arbetsrättslig kompetens samt förståelse för ITP tjänstepension och Fora. Har du tidigare arbetat i Kontek lön är detta meriterande. För den här rollen krävs även mycket goda kunskaper i excel och övriga delar av officepaketet.

Home Furnishing Nordic AB är ett tillväxtbolag som andas möjligheter, dynamik och högt tempo. Därför blir personliga egenskaper som flexibilitet, förmåga att planera, lösa problem, bra på att bygga relationer samt stark i kommunikation extra viktiga. Som för alla löneadministratörer är det också viktigt att vara noggrann och välorganiserad i sitt arbete samt att ha en god initiativ och beslutsförmåga. Du har därtill en hög ambitionsnivå, lätt för arbeta såväl självständigt som i team och du trivs som bäst när du får ge service till medarbetare inom företaget.

Ansökan:
Sista ansökningsdag är 2018-11-18. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta titti.eiman@dfindfinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Bygghemma Group

Bygghemma Group är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans. Vi bedriver verksamhet inom två segment, DIY och heminredning, där DIY innefattar försäljning av produkter från välkända varumärken för hem och trädgård och heminredning innefattar försäljning av möbler och dekorationsprodukter, huvudsakligen under egna varumärken. Bygghemma Group omsatte ca 4,4 miljarder kronor 2017, har huvudkontor i Malmö och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Läs mer på www.bygghemmagroup.se