Löneadministratör till Medborgarskolan

Publicerad:
2019-01-11
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201197297
Sista ansökningsdag:
2019-01-29
Kontakt:
Linnéa Järverup
Telefonnummer:
0768 56 19 51
Är du vidareutbildad inom lön, söker en ny utmaning men vill samtidigt hitta en trygg arbetsplats?
Vill du arbeta i en ideell organisation, i en trivsam miljö där personalen är högt värderad? Medborgarskolan söker nu en noggrann löneadministratör som vill arbeta med hela lönekedjan.

I Uppsala finns Medborgarskolans förbundskansli där redovisningscentralen sköter löpande redovisning och lönehantering för de 8 regionerna i Sverige. Här blir du välkomnad av ett stöttande gäng på 3 löneadministratörer och du kommer att ha möjlighet att vara med och påverka hur ni arbetar framåt.

Du kommer att självständigt ansvara för lönehanteringen gällande ett antal regioner. Arbetet är omväxlande och du har en viktig roll i att bistå medarbetare med din expertkunskap och support. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att du bereder löner, hantera avvikelser, sköter inrapportering av pension, har kontakt med myndigheter så som försäkringskassan och handlägger arbetsgivarintyg m.m. Du kommer även vara ett stöd i frågor som rör lön och kollektivavtal. Tillsammans med chef och kollegor kommer du att vara med och utveckla rutiner och processer, upprätta och säkerställa att lathundar och rutinbeskrivningar är aktuella.

Uppdragsgivare: Medborgarskolan

Ort: Uppsala

Vem söker vi?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt arbete med hela löneprocessen och vi ser gärna att du har vidareutbildning inom lön. I ditt arbete som löneadministratör har du fått stor vana i att hantera olika kollektivavtal, du är van att både svara på medarbetares frågor och att själv ta reda på svar. Vidare har du god systemkunskap, det är meriterande om du tidigare arbetat i Agda.

Som person är du självgående, kommunikativ och serviceinriktad. Du har ett analytiskt förhållningssätt till ditt uppdrag- det är viktigt för dig att förstå hela processen. Du gillar ett varierat tempo och har förmåga att prioritera ditt arbete efter aktuell arbetsbelastning. Vidare ser du fördelarna i att arbeta i team och du har lätt för att kommunicera i såväl tal som skrift.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 29 januari, urval och intervjuer sker löpande. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta Charlotta Ezitis Holmström, 0708 88 88 16 alternativt Linnéa Järverup, 0768 56 19 51

Företagsbeskrivning
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde.

Medborgarskolan består av förbundskansliet, som är placerat i Uppsala, och åtta regioner. På förbundskansliet finns cirka 30 medarbetare. Läs mer på www.medborgarskolan.se