Löneadministratör till Perstorp

Publicerad:
2019-04-29
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201216743
Sista ansökningsdag:
2019-05-29
Kontakt:
Titti Eiman
Telefonnummer:
0702168358
Perstorpkoncernen är världsledande inom flera sektorer av specialkemimarknaden för en mängd olika branscher och applikationer. Våra produkter är en del av ett brett utbud av produkter som används varje dag hemma, på jobbet eller på fritiden. Mer information finns på www.perstorp.com

Nu har du som löneadministratör möjligheten att få jobba i en spännande koncern! Perstorp AB söker en löneadministratör till kontoret i Perstorp. Du sitter tillsammans med dina kollegor i mycket trevliga lokaler och jobbar nära tillsammans med en person till i löneteamet. Du rapporterar till Head of Accounting & Transaction SSC EMEA och har nära kontakt med HR.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:
• Registrera och kontrollera löneunderlag

• Reseräkningar

• Årsskiftesarbete

• Utfärda intyg såsom arbetsgivar- och inkomstintyg

• Upprätta kontrolluppgifter

• Rapportering till ekonomiavdelningen vad gäller bokföringsfil, skattedeklaration, FTE, personalskulder, bokslutsuppgifter mm

• Hålla systemet uppdaterat med organisationsförändringar samt registrera nya och avslutade konsulter i systemet

• Biladministration

För att trivas i rollen tycker du om att ha många kontaktytor. Du kommer vara kontaktperson för chefer och anställda gällande lönefrågor och ser detta som en rolig del av vardagen. Vidare är du väl insatt i lagar, regler och avtal som reglerar löner och du håller dig ständigt uppdaterad om förändringar på området.

Du erbjuds arbete på en löneavdelning där du får jobba brett i en otroligt lärorik miljö. Du tillhör ekonomiavdelningen och har också stöttning av HR. Perstorp ligger i fantastiska omgivningar där det både finns löpspår, badminton/squash-hall och en personalmatsal.

Vem söker vi? Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom löneadministration samt någon form av ekonomisk utbildning eller utbildning inom lön. Du är van vid stora flöden och tycker om att arbeta i team. Som person är du lyhörd och hjälpsam. Du trivs i en miljö där alla hjälps åt för att tillsammans driva den dagliga verksamheten framåt. Du är flexibel och ser vad som behöver göras samtidigt som du gärna kommer med nya idéer.

Ansökan Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Sista ansökningsdag är 2019-05-29. Vid frågor kontakta Titti Eiman 0702168358 titti.eiman@dfind.se.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Uppdragsgivare: Perstorp AB

Ort: Perstorp

Omfattning: Heltid

I samarbete med Dfind Finance rekryterar nu Perstorp AB en löneadministratör.