Löneadministratörer till konsultuppdrag i Göteborg

Publicerad:
2018-06-28
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201159362
Sista ansökningsdag:
2018-06-29
Kontakt:
Petra Govik
Just nu söker vi löneadministratörer till flera av våra kunder. Är du en serviceinriktad löneadministratör med några års erfarenhet så har vi kanske uppdraget just för dig. Du kommer att vara anställd av Dfind Finance och arbeta hos någon av våra kunder. Vi samarbetar även gärna med dig som idag har eget bolag.

Våra kunder är verksamma i en rad olika branscher. Arbetsuppgifterna hos våra kunder varierar men består vanligtvis i att du självständigt hanterar och ansvarar för hela lönekedjan. Du kommer att bereda löner, hantera avvikelser samt göra avstämningar. Du förväntas även vara ett stöd i frågor som rör lön och kollektivavtal.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Vi har uppdrag med omgående start. Ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vänligen kontakta Petra Govik, telefon: 0724-50 3918, petra.govik@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön. För att vara aktuell för en konsultroll hos oss bör du även ha minst två års arbetslivserfarenhet inom självständigt löneadministrativt arbete. Du är en duktig och strukturerad administratör och en van datoranvändare. Meriterande är om du har systemkunskaper i programmet Hogia. Ett flertal av våra kunder är internationella bolag där du förväntas ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi letar efter dig som gillar att ge god service. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Vi tror även att du är noggrann, förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta i team. Att dagligen bemöta andra människor, via telefon och personligen, är något du trivs väldigt bra med.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.