Lönespecialist Kungsör

Publicerad:
2019-05-10
Ort:
Kungsör, Västmanlands län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201218735
Sista ansökningsdag:
2019-05-28
Kontakt:
Fredrik Patcha
Lönespecialist till Car-O-Liner i Kungsör
Är du en lönespecialist som letar efter den där rollen som innehåller allt från löneadministration till personalrelaterade frågor? Trivs du bäst i en miljö som präglas av föränderlighet? Car-O-Liner söker dig som vill utvecklas tillsammans med företaget!

Arbetsbeskrivning
Som lönespecialist hos Car-O-Liner erbjuds du en bred och varierad roll med många kontaktytor. Utöver ansvaret för löneadministrationen kommer du att vara HR-chefen behjälplig och stötta organisationen med både personal- och lönerelaterade frågor. Tillsammans kommer ni att utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt och du har stora möjligheter att påverka innehållet i din roll.

Dina primära arbetsuppgifter:

  • Administrera löner för både tjänstemän och arbetare i våra svenska bolag.
  • Ta fram personalrelaterade månadsrapporter och statistik samt övriga efterfrågade uppgifter till myndigheter.
  • Handlägga pensioner och försäkringar.
  • Personaladministrativa uppgifter såsom att skriva arbetsgivarintyg och övriga intyg.
  • Ge service åt chefer och medarbetare i personal- och lönerelaterade kollektivavtalsfrågor
  • Delta i arbetet med att utveckla befintlig verksamhet för att aktivt bidra till förbättrade arbetssätt, processer och rutiner.
Stimuleras du av en miljö där den ena dagen inte är den andra lik? Tycker du om att leverera service och hjälpa dina kollegor samtidigt som du är specialisten inom ditt område? Då är det till Car-O-Liner du ska söka dig! Här får du chansen att göra skillnad och utveckla både dig själv, rollen som sådan samt företagets rutiner och processer.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som lönespecialist hos Car-O-Liner har du en eftergymnasial utbildning med fokus på lön eller så har du tillgodosett dig motsvarande erfarenheter i dina tidigare anställningar.

Du har minst tre års erfarenhet av löneadministration i en bred roll och du förstår och kan hela löneprocessen. Du är van att tolka kollektivavtal. Har du dessutom erfarenhet av kollektivavtalet Teknikföretagen/IF Metall/Unionen så är det meriterande.

Då rollen är kommunikativ och engelskspråkiga chefer finns så är det viktigt att du är trygg i både svenska och engelska – såväl muntligt som skriftligt. Som lönespecialist är det viktigt med egenskaper som noggrannhet, servicemedvetenhet, struktur och detaljorientering. Du har självklart en hög integritet i din roll men är samtidigt prestigelös och förstår värdet av samverkan och att man på arbetsplatsen hjälps åt med uppgifter som inte alltid är ens egna primära. Du kommer att rapportera till och arbeta nära HR-chefen men som specialist är du naturligtvis bekväm i att arbeta självständigt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Car-O-Liner
Car-O-Liner är en global leverantör av reparations-, rikt- och mätutrustning för fordonsindustrins eftermarknad. Våra produkter och tjänster inkluderar utrustning, system, mjukvaror och data för reparationen av krockskadade fordon (personbilar) och rikt- och mätutrustning för tunga fordon. Alla våra system och lösningar är välkända för deras höga kvalitet, avancerade teknik och ergonomiska design. Car-O-Liner är en del av den amerikanska koncernen Snap-on Incorporated med verksamhet i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com.

Sista ansökningsdag: 2019-05-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Car-O-Liner med Dfind Finance, ansökan sker via www.dfindfinance.se

För information: Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, 070-368 18 82 eller fredrik.patcha@dfindfinance.se