Lösningsorienterade Redovisningsekonomer med driv i Stockholm

Publicerad:
2017-03-24
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201023625
Kontakt:
Helene Werme
Vill du arbeta som redovisningsekonom i ett framgångsrikt stort företag där man tillsammans i arbetar för att utveckla bolagets verksamhet. Då har vi tjänsten för dig!

För rekrytering söker vi nu nyfikna och engagerade medarbetare till ett shared service center som tillhandahåller alla ekonomitjänster. Arbetet innefattar ett helhetshetsansvar

Arbetet innebär bl.a.

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslut
  • Delaktig i årsredovisning och deklaration
  • Utveckla och förbättra processer, rutiner och verktyg
Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad ekonom eller motsvarande. Du har erfarenhet från redovisningsarbete eller några år från revisionsbranschen. Därutöver har du goda kunskaper i Excel samt stort systemintresse. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Som person är du är engagerad och utåtriktad och tycker om att erbjuda din omgivning god service. Du är noggrann, strukturerad, pålitlig och har förmågan att driva ditt arbete självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helene Werme, 0705 29 84 53 alternativt helene.werme@dfindfinance.se.