Produktionscontroller till Villeroy & Boch Gustavsberg i Vårgårda

Publicerad:
2018-10-04
Ort:
Vårgårda, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201166589
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontakt:
Susanne Areschoug
Till Villeroy & Boch Gustavsbergs fabrik i Vårgårda söker vi nu en nyfiken och driven produktionscontroller. Du kommer att bli den del av en verksamhet med anor från början av 1800-talet, där nordisk design kombineras med kvalitét och hållbar produktion. Gustavsberg erbjuder en helhetslösning för hela badrummet. I Vårgårda bedrivs en fullskalig förädlingsprocess, från råvara till färdig produkt, där din roll som controller spelar en mycket viktig roll. Vill du bli en del av Gustavsberg framtida resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som produktionscontroller förväntas du arbeta proaktivt, rådgivande och nära verksamheten. I rollen kommer du få förmånen att följa en fullt producerande förädlingsprocess, från råvara till färdig produkt. Inom ditt ansvarsområde ligger delar av bokslut och prognos, produktkalkylering, investeringskalkyler, uppföljning av lager och inventeringar samt kostnads- och KPI-uppföljning. Vidare kommer du att vara delaktig i projekt inom produktionsenheten, och där representera ekonomifunktionen.

Här finns stora möjligheter till att vara med och påverka, samt att utveckla processer och rutiner. Din erfarenhet och nyfikenhet är viktigt för Villeroy & Boch Gustavsberg fortsatta utveckling.

I denna roll rapporterar du till Business Unit Controller som, likt dig, är placerad på bolagets produktionsenhet i Vårgårda. Bolagets ekonomifunktion, vilka du också har ett nära samarbete med, sitter på det svenska huvudkontoret i Stockholm. Vidare har du flertalet kontaktytor på Villeroy & Boch Gustavsberg Europeiska huvudkontor i Tyskland.

Kvalifikationer och erfarenhet
För att lyckas i denna rollen tror vi att du har en akademiska examen inom företagsekonomi kombinerat med minst 2-3 års erfarenhet som controller, gärna från en producerande verksamhet och/eller internationell koncern. Du känner dig trygg i dina redovisningskunskaper och har förståelse för, samt är uppdaterad på, regelverk och praxis inom detta område. Vi utgår från att du är en avancerad användare av Excell och att du talar samt skriver svenska och engelska obehindrat. Meriterande med erfarenhet av SAP.

Personliga egenskaper
Som person har du en stark integritet och trivs med att driva ditt arbete självständigt. Du är en van kommunikatör som är bekväm i en dialog med en stor mångfald av personer i olika positioner inom Villeroy & Boch Gustavsberg. Du är ansvarstagande, analytisk och van vid att arbeta med tighta deadlines.

Uppdragsgivare: Villeroy & Boch Gustavsberg

Ort: Vårgårda

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Areschoug på 0729-889430 alternativt via susanne.areschoug@dfindfinance.se, eller Helena Åhman på 0733-16 95 90 alternativt via helena.ahman@dfindfinance.se.

Lär känna Villeroy & Boch Gustavsberg
Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy & Boch. Divisionen Bad & Wellness har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar och divisionen Tableware har ett brett sortiment med allt för det dukade bordet. Gustavsbergsgruppen har i dag omkring 450 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar och kvalitetsporslin. Gustavsberg har en lång tradition – porslinstillverkningen startade år 1825 – och företagets kran- och WC-modeller tillverkas i Sverige. Filosofin har sedan starten varit hög kvalitet, god formgivning, tidlös design och innovativa lösningar. Företaget satsar stort på vattenbesparing och miljöarbete.