Projektcontroller med redovisningserfarenhet i Göteborg

Publicerad:
2019-03-15
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Financial Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201206644
Sista ansökningsdag:
2019-04-04
Kontakt:
Daniel Hokander
Dfind Finance hjälper nu vår kund i centrala Göteborg att rekrytera en projektekonom för konsultuppdrag.

Som konsult kommer du in i en spännande tid på bolaget och en fördel är om du uppskattar att vara med och påverka rutiner och processer. Du kommer att vara en del av både controllerteamet och redovisningsteamet. Det är därför viktigt att du har intresse av att arbeta med både redovisning och analys.

Vi letar efter en driven och målmedveten person med en naturlig förmåga att samarbeta i team, och som uppskattar att arbeta i internationella bolag.

Uppdraget förväntas pågå under ett halvår, med start fjärde april (2019-04-04), men för rätt person finns möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för avstämningar, gruppkonsolidering och analyser. Ditt huvudansvar är att göra månatliga, kvartala och årliga projektavstämningar enligt IFRS / IAS-standarder. Du genomför även uppföljning och analys av resultat, balans och KPI:er. Vidare sköter du tidrapportering på projekt och tillhörande projektadministration.

I din roll som Projektcontroller rapporterar du till Accountant Manager.

Kvalifikationer
Du har en ekonomi-examen och några års erfarenhet av redovisningsarbete. Erfarenhet av projektredovisning är meriterande. Eftersom det är en internationell organisation är det viktigt att du kommunicerar flytande på både engelska och svenska. Kunskap och erfarenhet av större affärssystem och goda Excelkunskaper är starkt meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-04-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Daniel Hokander daniel.hokander@dfindfinance.se