Projektcontroller till konsultuppdrag i Göteborg

Publicerad:
2018-07-06
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201160450
Sista ansökningsdag:
2018-08-15
Kontakt:
Maria Hellström
Nu kan Dfind Finance erbjuda ett spännande konsultuppdrag i en stor global organisation. Som projektkostnadscontroller är du en del av ett globalt team av proffs som kontrollerar produktutvecklingskostnaden i projekt.

Du kontrollerar ett antal projekt och du säkerställer att projektkostnads-beräkningarna optimeras och dokumenteras före beslut. Du har också ansvaret för att följa utvecklingen av projektkostnader jämfört med de validerade betalningsplanerna. Som en proaktiv medlem i Project Control Office-teamet ser du framåt och syftar till att leverera rätt stöd till verksamheten. Du kommer att delta i utvecklingen av processerna och kommer att främja en dynamisk arbetsmiljö med dina kollegor.

En förutsättning för framgång är ett effektivt samarbete med ett antal intressenter inom koncernen. Du kommer särskilt att bygga ett mycket nära samarbete med produktutvecklingskontrollfunktionerna.

Startdatum för uppdraget är 2018-08-17 och slutdatum: 2019-09-30

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-08-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Maria Hellström maria.hellstrom@dfindfinance.se eller Andreas Berglund andreas.berglund@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ekonomiområdet och minst tre till fem års erfarenhet av controllerarbete, gärna inom projekt.

Du känner dig bekväm i att arbeta med budget och prognos, rapportering, uppföljning och analys. Du har god erfarenhet av större ekonomisystem, är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Du är en avancerad Excelanvändare.

Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig som blivande konsult.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett stort engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.