Redovisningsansvarig

Publicerad:
2019-02-08
Ort:
Halmstad, Hallands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningschef
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201202978
Sista ansökningsdag:
2019-03-08
Kontakt:
Miranda Herrlin
Telefonnummer:
076-858 55 65
Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi!
Vi söker dig som är redo att omgående ta ett konsultuppdrag som kvalificerad redovisningsansvarig hos en av våra kunder i Halmstad, verksamma inom nischade produkter kopplat till byggbranschen.

Om uppdraget
Hos kunden förväntas du, utöver att självständigt arbeta med kvalificerade redovisningsfrågor (bokslutssjälvständig fram till årsbokslut), samt leda och fördela arbetet för två medarbetare. Du rapporterar till bolagets ekonomichef.

Om dig:
Du har eftergymnasialutbildning inom ekonomi. Du behöver vara självständig fram till årsbokslut, vara van att hantera flera bolag samtidigt samt ha erfarenhet av likviditetsplanering.

Som person är du lojal, driven samt trivs och kommer absolut bäst till din rätt i ett bolag där det händer mycket. Du är självklart noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och du har de ledaregenskaper som krävs för att leda och fördela arbetet på en mindre ekonomiavdelning.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Halmstad

Omfattning: Heltid (kan eventuellt finnas möjlighet till 80%), konsultuppdrag under sex månader med möjlighet till förlängning.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Miranda Herrlin på miranda.herrlin@dfindfinance.se eller 076-858 55 65. Välkommen med din ansökan!
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.