Redovisningsansvarig med erfarenhet av dansk redovisning. i Malmö

Publicerad:
2018-10-02
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201176916
Sista ansökningsdag:
2018-11-02
Kontakt:
Magnus Persson
Telefonnummer:
0703-148772
Redovisningsansvarig med erfarenhet av dansk redovisning.
Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi!

Till en av våra kunder söker vi nu en redovisningsansvarig som kan dansk redovisning. Vill du arbeta i ett stort företag i Malmö med stora möjligheter att utvecklas så är detta ditt nästa uppdrag!

Din nya roll:
I arbetsuppgifterna ingår bl.a.

• Skatt

• Transfer price

• Statistik

• Analys resultaträkning, skriva kommentarer

• Fixed Assets

• Moms

• IFRS

Du är
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi/finansiering. Mer än 5 års erfarenhet (gärna från revisionsbranschen/redovisningskonsult). Du ska kunna upprätta bokslut och årsredovisning självständigt.

Du har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet från SAP.

Denna roll kräver även god kunskap av danska, dansk redovisning och skatt.

Som person är du strukturerad, prestigelös, har driv och är en sann lagspelare.

Uppdragsgivare Dfind Finance

Ort Malmöregionen

Omfattning: Längre konsultuppdrag på heltid.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Magnus Persson på magnus.persson@dfindfinance.se eller 0703-14 87 72. Välkommen med din ansökan!

Vi är
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.