Redovisningsansvarig med erfarenhet av Hogia i Uppsala

Publicerad:
2018-08-02
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201163239
Sista ansökningsdag:
2018-08-22
Kontakt:
Isabell Bengtsson
Dfind Finance söker för kunds räkning en kvalificerad redovisningsekonom till uppdrag som startar i augusti.
Vi letar efter dig som kan ta ett helhetsansvar och är trygg i din roll som redovisningsekonom. Du kommer att arbeta med löpande bokföring, avstämningar och rapportering. Du är delaktig i budget och prognosarbetet och du ansvarar för bokslut samt har kontakt med externa parter så som bank, revisorer m.m.
Utöver detta hanterar du löner och vissa HR-administrativa frågor och till din hjälp har du en administratör på plats. Du kommer att rapportera till VD.

Detta är ett uppdrag inom vår konsultverksamhet som beräknas starta i mitten på augusti och pågå i c:a 2 månader. För denna roll söker vi både dig som vill ta anställning eller fakturera via eget bolag.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Välkommen att kontakta Isabell Bengtsson på isabell.bengtsson@dfindfinance.se eller 0703 39 62 80

Kvalifikationer:
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot redovisning, eller motsvarande och du har mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning där du självständigt gör månads- och årsbokslut. Det är ett krav att du har erfarenhet av att jobba i Hogia.

Du har lätt för att samarbeta i grupp och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet . För att lyckas i rollen är du naturligtvis prestigelös och serviceminded.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult