Redovisningsansvarig rekryteras till Teknikmagasinet

Publicerad:
2018-11-28
Ort:
Sundbyberg, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201186826
Sista ansökningsdag:
2019-01-04
Kontakt:
Fredrik Sjöberg
Trivs du i ett stabilt företag där du har ett helhetsansvar för redovisningen i ett av koncernens bolag? Är du en affärsmässig och värderingsstyrd person som lockas av en roll där du får möjligheten att använda hela bredden av din kompetens? Då är det dig vi söker!

Rollen som redovisningsansvarig hos Teknikmagasinet är bred och innefattar ett helhetsansvar för ett av koncernens bolag. Du är ansvarig för den löpande redovisningen, avstämningar, upprättande av månads- och årsbokslut, inkluderat årsredovisning och inkomstdeklaration, samt agerar bollplank gentemot landschef, regionchef men också butikspersonal i frågor gällande redovisning.

Då avdelningen inte är så stor (5 stycken totalt) måste man emellanåt vara flexibel att ta ansvar för andra funktioner i gruppen.

Rollen kan också komma att innefatta delaktighet i olika interna utvecklingsprojekt.

Uppdragsgivare: Teknikmagasinet i Sweden AB

Ort: Stockholm / Sundbyberg

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad ekonom eller motsvarande. Du har minst 4 års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete samt upprättande av årsbokslut. Har du dessutom erfarenhet av självständigt upprättande av årsredovisningar ses detta som en stark merit. Du har goda kunskaper i Excel och engelska, skriftligt som muntligt. Har du dessutom kunskaper i finska, ses detta som mycket positivt.

Som person är du är engagerad och utåtriktad och tycker om att erbjuda din omgivning god service. Du är strukturerad, pålitlig och trivs att samarbeta i ett team samtidigt som du har förmågan att driva ditt arbete självständigt.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig?

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 4 januari, då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via www.dfindfinance.se . Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg, 070-348 99 96 alternativt fredrik.sjoberg@dfindfinance.se .

Företagsbeskrivning

Teknikmagasinet är ett av Nordens roligaste detaljhandelsföretag, vi säljer nya heta prylar i alla dess former – allt från skön high-tech som smartphones och surfplattor till roliga gadgets, maskeradartiklar och andra populära presenter. Nyckel nummer ett till våra framgångar, och vår främsta målsättning, är nöjda kunder. Alla våra kunder skall bli nöjda, stora som små - de är anledningen till att vi har våra jobb och de betalar varenda krona av våra löner. Att handla på Teknikmagasinet skall vara tryggt, snabbt, enkelt och kul. Nyckel nummer två till Teknikmagasinets framgångar är våra duktiga medarbetare och sammanhållningen i vårt gäng.

Teknikmagasinet har ca 600 anställda och omsätter knappt 1 miljard kr. Bolaget befinner sig i en spännande fas med nya satsningar på både e-handel och kedjan med 133 fysiska butiker i Sverige, Norge och Finland.

Vårt huvudkontor ligger i nyrenoverade moderna lokaler i hjärtat av Sundbyberg, nära bussar, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. I samarbete med Dfind Finance AB rekryterar nu Teknikmagasinet i Sweden AB en redovisningsansvarig ekonom.