Redovisningsansvarig till Brunngård i Borås

Publicerad:
2019-03-14
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningskonsult
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201207059
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontakt:
Daniel Hokander
Som marknadens mest dynamiska aktör med internationella ambitioner har vi en tydlig vision. Genom nytänkande vill vi förändra konsumentens syn på skovård. Alla våra varumärken, koncept och produkter ska vara enkla att förstå, enkla att använda och enkla att köpa. Allt vi utvecklar ska ge ett bättre resultat, vara snyggare, lösa ett nytt problem eller innebära en ny möjlighet.

Företaget etablerades 1983 i Sparsör, ligger idag i Viared strax utanför Borås med showroom i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Verksamheten äger varumärkena Paul Brunngård, Springyard, 52bones och Shoe Shame samt är distributör åt Collonil, Ecco, Granger’s och Pedag. Omsättningen uppgår till drygt 120 MSEK och antalet anställda uppgår till cirka 35 personer.

Paul Brunngård Group AB | For the love of shoes.

Arbetsbeskrivning och kvalifikationer:
Nu finns det möjlighet för dig som är duktig på redovisning och rapportering att påbörja ett spännande uppdrag och arbeta för ett starkt varumärke i ett företag där man satsar internationellt. Du behöver vara tillgänglig omgående, under en längre period och dessutom vara öppen för att uppdraget kan komma att förlängas under tiden.

Ekonomiavdelningen består idag av CFO, redovisningsansvarig, en ekonomiassistent samt en person som är timanställd.

Förutom att du har mycket goda kunskaper inom redovisnings- och rapporteringsområdet tar du också ett helhetsansvar och arbetsleder ett par kollegor på avdelningen. Det är också viktigt att du löpande kommer med förslag på förbättringar och har förmåga att skapa och implementera nya strukturer. Rapportering sker i Excel men även i Cognos och ERP-systemet heter GARP.

Vi söker en erfaren, trygg och driven person som förutom förmågan att ta helhetsansvar också bidrar till förändring!

Om Dfind Finance:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information, kontakta gärna Daniel Hokander, 0730-89 04 55.