Redovisningsansvarig till Zmarta Group i Ängelholm

Publicerad:
2018-05-28
Ort:
Ängelholm, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningschef
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201151174
Sista ansökningsdag:
2018-06-25
Kontakt:
Titti Eiman
Telefonnummer:
070-216 83 58
Redovisningsansvarig
Hos Zmarta händer det alltid spännande saker – vi förvärvade Elskling i början av mars och nu söker vi en ny stjärna som kan leda vår redovisningsavdelning och göra oss ännu vassare! Vi ser framför oss en driven och hungrig lagspelare som trivs i en rörlig miljö och kan driva en vidare digitaliseringsresa inom ekonomiområdet.

Om tjänsten
Ditt ansvarsområde blir redovisning och lön för alla bolag inom Zmarta Group vilket inkluderar såväl svenska som finska och norska. Du rapporterar till Group Controller. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan nämnas:

 • Löpande bokföring, inklusive månads-, årsbokslut och årsredovisningar
 • Ansvar för moms- och skattedeklarationer
 • Rapportering inom såväl Zmarta Group som till våra tyska ägare (Bauer Media Group)
 • Personalansvar för två anställda (Löneansvarig samt löpande lön/bokföring)
 • Support till Group Controller i skatt, cash och andra relaterade frågor
 • Systemägare av våra redovisningssystem (Xledger under implementation, Visma Administration operativt)
 • Driva digitaliseringsresan inom ekonomiområdet
Hos Zmarta kommer du att uppleva fart och fläkt samt en ständigt positiv rörelse med tillväxt i en dynamisk miljö, vilket genomsyrar även redovisningsavdelningen.

Om dig
Vi söker dig som har följande i bagaget:

 • Akademisk utbildning inom ekonomi
 • Flytande Engelska i tal och skrift
 • Minst 3-5 års redovisningserfarenhet inkluderat självständiga månadsbokslut
 • Erfarenhet av att arbeta med rapportering av flera parallella bolag.
 • Goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du har erfarenhet av Xledger och Visma Administration, koncernmellanhavanden samt norsk och finsk redovisning. Det är värdefullt men inte avgörande om du är flytande i tyska och/eller finska

Bland dina personliga egenskaper utmärker sig ditt driv- och intresse för att lära dig nya saker, samt din proaktivitet och självgående arbetssätt. Du upplevs som en prestigelös team-player.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Ängelholm. Vi ser gärna att du startar snarast så du får möjlighet till överlappning med nuvarande befattningshavare som efter många år i företaget valt att gå vidare till andra utmaningar.

Om oss
Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank, försäkring och elavtal. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance, Centum och sedan i mars även Elskling Företaget grundades 1999, har ca 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm och Helsingfors. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group. Vår strategi är att skapa en bred tjänst för din personliga ekonomi – att bli en Money Helper.

När du arbetar hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas!

Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation.

Information och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Dfind Finance. Vid frågor välkommen att kontakta Titti Eiman, titti.eiman@dfindfinance.se. Ansökningar kommer att hanteras löpande.

När du ansöker ombeds du att svara på 5 stycken frågor. Är det någon fråga du inte kan svara på så skriv N/A. Varmt välkommen med din ansökan!