Redovisningschef till Newsec i Göteborg

Publicerad:
2018-06-12
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningschef
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201144693
Sista ansökningsdag:
2018-07-08
Kontakt:
Elisabeth Lidstedt
Newsec Asset Management växer och söker nya medarbetare!
Vi söker nu en redovisningschef med stort engagemang som vill arbeta med ekonomisk rapportering, löpande redovisning, bokslutshantering och som vill säkerställa en trygg hantering av kunders ekonomiska förvaltning.

Newsec erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel, och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

PASSION FÖR KOLLEGOR OCH KUNDER
Som Redovisningschef ingår du i ett team som säkerställer en trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Du kommer att arbeta självständigt med redovisning och rapportering av egna fastighetsportföljer direkt mot kund. Rollen innebär ett arbetsledaransvar för övriga befattningar som arbetar med samma portfölj. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec Asset Management får fortsatt nöjda kunder och medarbetare. Rollen innebär ett teamledaransvar.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund.

EXCELLENS
Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, vara en problemlösare och en lagspelare.

Dina ansvarsområden består bl.a. av:

• löpande redovisning samt årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, moms, avstämningar, likviditetsplanering, m.m.

• att självständigt planera, sammanställa och rapportera bokslut till kund

• att självständigt rapportera och vara kontaktperson och rådgivare till kunden

• att tillhandahålla den övriga ekonomiska information kunden efterfrågar om sina bolag

• sammanställa budget och prognos

• revisorskontakter och myndighetskontakter

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Tidigare erfarenhet av arbetsledaransvar är meriterande liksom tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god nivå på dina kunskaper i Excel.

NYTÄNKANDE
Du arbetar aktivt med att långsiktigt skapa en stark, framgångsrik och lönsam utveckling inom Newsec och du deltar i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet genom dina förbättringsförslag.

INTEGRITET
Som person är du lyhörd och flexibel. Självständighet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper. Konfidentialitets- och integritetsfrågor i förhållande till kunder och kollegor är alltid högt prioriterade i ditt arbete.

Uppdragsgivare: Newsec Asset Management

Ort: Göteborg

Ansökan:
Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elisabeth Lidstedt, tel. 0733-434571. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Organisation:
Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare.