Redovisningsekonom i Stockholm

Publicerad:
2018-02-12
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201123316
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Carl Mellström
För kunds räkning söker vi nu en driven och nyfiken redovisningsekonom med finskakunskaper och som har erfarenhet från redovisningsarbete.

Att arbeta som redovisningsekonom hos vår kund kommer att innebära arbetsuppgifter så som: löpande redovisning, skatter, deklarationer, bokslut, analyser och rapportering. Du kommer även att fungera som back-up funktion till redovisningsansvarig. Har du tidigare erfarenhet av SAP samt finskakunskaper är det mycket meriterande!

Du blir anställd hos oss på Dfind Finance med uppdrag ute hos kund. Som konsult på Dfind Finance får du en tillsvidareanställning, kollektivavtal, förmåner och kompetensutvecklande aktiviteter/utbildningar. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Talent Manager Carl Mellström, carl.mellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har vidareutbildat dig inom ekonomi antingen på universitet eller yrkeshögskola. Du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete så att du snabbt kan sätta dig in i en bred redovisningsroll. Du är flytande i finska, svenska samt engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta i något av de större affärssystemen (ex. SAP, Visma, Hogia, Navision, Agresso) är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driven och ambitiös men även prestigelös och du hjälper till med både smått som stort. Du är noggrann, lösningsorienterad och har ett stort intresse för att lära dig mer om ekonomi. Vidare är du ansvarstagande och självständig, du har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Utöver detta har du en god samarbetsförmåga och du värdesätter en god relation med såväl kollegor som kunder.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.