Redovisningsekonom i Stockholm

Publicerad:
2018-02-06
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201123344
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Carl Mellström
Är du redovisningsekonom och letar efter nya utmaningar som konsult? Just nu söker vi dig som har erfarenhet som redovisningsekonom och har goda kunskaper i Excel samt SAP!

Arbetsuppgifterna som redovisningsekonom innefattar exempelvis bokslutsarbete, löpande bokföring, avstämning och uppföljning. Som person är kommunikativ och nyfiken, du är engagerad i arbetsuppgifterna och tar vill bidra till att förbättra och utveckla rutiner och arbetssätt. Du tar ansvar för ditt egna jobb så väl som helheten. Vidare har du lätt för att lära och har en pedagogisk förmåga och trivs att arbeta i team.

Som konsult hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med möjlighet att arbeta inom olika branscher och organisationer i kvalificerade ekonomroller. Du blir anställd hos oss på Dfind Finance med uppdrag hos vår kund. Konsultrollen är därför perfekt för dig som vill utveckla din kompetens ytterligare inom ekonomi.

Omfattning: Ange heltid eller deltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kontakta Talent Manager Carl Mellström, Carl.mellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.