Redovisningsekonom i Uppsala

Publicerad:
2018-03-08
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201130220
Sista ansökningsdag:
2018-03-30
Kontakt:
Isabell Bengtsson
Dfind Finance Uppsala växer!
Just nu söker vi en självständig redovisningsekonom till vårt härliga konsultteam. Du kommer att anställas som konsult hos Dfind Finance och arbeta ute hos våra kunder på konsultuppdrag.

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små-, -medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare inom ekonomi.

Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig som blivande konsult. Det viktigaste är att du som person är öppen och flexibel samt kunnig inom redovisningens olika delar.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Välkommen att kontakta Isabell Bengtsson på isabell.bengtsson@dfindfinance.se alt 0703 39 62 80

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från rollen som redovisningsekonom och talar svenska och engelska flytande. Du har arbetat brett med olika arbetsuppgifter inom redovisning och du känner dig nu motiverad att kliva vidare i din karriär som konsult hos oss på Dfind Finance.

Hos oss är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Engagerad, Lösningsorienterad och Lyhörd. Som person är du flexibel, självgående och noggrann. Vi värdesätter utöver detta en god samarbetsförmåga och social kompetens.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om oss:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.