Redovisningsekonom i Eslöv

Publicerad:
2018-06-13
Ort:
Eslöv, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201156034
Sista ansökningsdag:
2018-07-13
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
0733-43 47 75
Redovisningsekonom

Har du en gedigen erfarenhet inom redovisning och är intresserad av att arbeta som konsult? Då har vi en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas tillsammans med oss. För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom som vill arbeta inom en internationell koncern.

I Sverige består bolaget av försäljning och logistik, som är en del i den internationella koncernen. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att rapportera till moderbolaget varje månad.

Din nya roll:

  • Ansvar för bokslutsrapportering till moderbolag
  • Ansvar för kvalificerade redovisningsfrågor
  • Agera stöd i bokföringsarbetet
Du är:
Rollen som redovisningsekonom förutsätter att du har en eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning, eller motsvarande. Du har några års erfarenhet inom redovisning och har tidigare arbetat med rapportering till moderbolag. Vidare är du flytande i engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av AX/Axapta eller motsvarande system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett engagemang och en god förståelse för det ekonomiska arbetet. Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som kunder.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvas mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Eslöv

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på 1 månad med chans till förlängning

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-43 47 75. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det

ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss.

På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.