Redovisningsekonom i Malmö

Publicerad:
2018-10-04
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201177166
Sista ansökningsdag:
2018-12-09
Kontakt:
Rebecca Andersson
Telefonnummer:
0729733491
Redovisningsekonom
Är du en kvalificerad redovisningsekonom som är redo för en snabbare utveckling inom ditt yrke? Då har vi just nu ett spännande uppdrag för dig som vill arbeta som konsult hos oss. Till en av våra internationella kunder i Lund söker vi nu en redovisningsekonom som kommer att arbeta i ett växande bolag där många projekt startas upp kontinuerligt.

Din nya roll:
Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du bland annat arbeta med:

  • Löpande bokföring
  • Upprätta månadsbokslut och årsbokslut
  • Månads-& årsrapportering
  • Momsrapportering
  • Budgetering och analyser
  • Projektuppföljning
Du kommer att arbeta i ett team som präglas av nära samarbete.


Det här är du:

För detta uppdrag söker vi dig som är trygg i din roll som redovisningsekonom och som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Excel och är flytande i svenska och engelska, i såväl tal och skrift. Som person är du en flexibel lagspelare som trivs i en föränderlig miljö. Du trivs med att arbeta i ett team och du har ett väl strukturerat arbetssätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökanden och efterfrågar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, med start i januari 2019

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Rebecca Andersson på rebecca.andersson@dfindfinance.se eller 072-9733491, alternativt Ursula Ekelund på ursula.ekelund@dfindfinance.se eller 070-9491172. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.