Redovisningsekonom

Publicerad:
2018-11-06
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201179585
Sista ansökningsdag:
2018-11-20
Kontakt:
Carin Wall
Vill du vara en del i ett av de marknadsledande företagen inom fordonsbranschen? Din Bil är inne i en spännande fas, med ett flertal projekt och kapacitetsökningar kring storstadsregionerna under 2018/2019. Är du en målinriktad, ansvarsfull och effektiv lagspelare med några års erfarenhet inom redovisning? Då kan du vara den vi söker.

Som redovisningsekonom på Din Bil kommer du att ingå i huvudkontorets redovisningsteam i Stockholm, som idag består av sju medarbetare. Du kommer att ha ett brett kontaktnät inom bolaget och arbeta proaktivt genom att stödja kollegor; både internt i redovisningsteamet och i verksamheterna du ansvarar för. Du gör självständigt bokslut i mindre koncernbolag, samtidigt som du ansvarar för enskilda konton i större bolag.

I tjänsten ingår följande:

  • Löpande bokslut och avstämningar
  • Uppföljning av ekonomisk information genom månadsavstämningar av balanskonton
  • Bokslutsarbete i månads- kvartals- och årsbokslut
  • Momsdeklarationer
  • Att vara delaktig i kontinuerliga förbättringar inom redovisning och ekonomisk rapportering
Din Bil erbjuder ett stimulerande arbete i ett väl fungerade team, med goda möjligheter att utveckla och utvecklas i rollen som redovisningsekonom. Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid, med tillträde i januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Uppdragsgivare: Din Bil Sverige AB

Ort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är bokslutssjälvständig med erfarenhet av att arbeta enligt K3. För tjänsten krävs också att du är en van Excelanvändare. Är du dessutom van att arbeta i Visma Control är det mycket meriterande. Erfarenhet av fordons- eller fastighetsbranschen är en fördel men inget krav.

Den person vi söker lägger fokus på att gå i mål med arbetsuppgifter och tar ansvar för sin egen tid och resultat. Lika mycket fokus bör ligga på att ställa upp för kollegorna och att skapa balans mellan arbete och fritid. Personen i fråga bör därtill känna sig bekväm med att följa uppställda regelverk och instruktioner, inom ramen för organisationens mål och syften.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Din Bil med Dfind Finance. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carin Wall på 0729-88 90 07 eller carin.wall@dfindfinance.se alternativt rekryteringskonsult Emily Beijer på 0708-23 75 14 eller emily.beijer@dfindfinance.se

Urval och intervjuer sker löpande varför vi vill rekommendera att skicka ansökan så snart som möjligt dock senast 2018-11-28. Till ansökan bifogas CV och personligt brev. Ansök via www.dfindfinance.se

Din Bil Sverige är en av Sveriges största återförsäljare av person- och lätta transportbilar. Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har idag ca 2000 anställda. Inom Sverige dvs. regionerna Stockholm, Göteborg och Syd finns det ca 37 försäljningsställen.