Redovisningsekonom i Uppsala

Publicerad:
2018-11-08
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201184133
Sista ansökningsdag:
2018-12-08
Kontakt:
Linnéa Järverup
Dfind Finance söker nu en Redovisningsekonom för ett längre uppdrag till vår kund i Uppsala. Arbetsplatsen ligger i trevliga lokaler ca 10 minuter utanför Uppsalas stadskärna. Uppdraget beräknas att starta i början av mars 2019 och pågå fram till feb/mars 2020.

I den här rekryteringen blir du anställd som konsult hos Dfind Finance och detta blir ditt första uppdrag. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med fast månadslön, förskottssemester, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och företagshälsovård. Du får en engagerad Konsultchef som stöttar dig i din vidare karriärutveckling. I rollen som konsult kommer du också få möjlighet att skapa ett brett nätverk inom ekonomi och regelbundet få träffa dina konsultkollegor. Vi varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom kommer du att få ansvara för delar av månads- och årsbokslut (inklusive avstämningar) men du har dock inget huvudansvar för hela bokslutet. Du har delat ansvar som administratör för banken och är delaktig i att driva förändringar av rutiner och arbetssätt. Vidare agerar du stöd och hjälp i redovisningsfrågor samt i frågor gällande bolagets redovisningsprogram Microsoft NAV och löser övriga frågor ad-hoc.

I övrigt innefattar dina arbetsuppgifter att:

• Ansvara för bolagets anläggningsregister

• Vara delaktig och behjälplig i den externa revisionsprocessen

• Ta fram underlag och statistik från redovisningen till både interna och externa motparter.

• Vara delaktig och behjälplig i upprättandet av bolagets årsredovisning och inkomstdeklaration.

• Upprätta bolagets arbetsgivar- och momsdeklaration.

• Tillfälligt täcka upp bemanningen på avdelningen vid behov och då t.ex. utföra bokning av in- och utbetalningar samt göra betalningsfiler

Kvalifikationer
Du har en akademisk examen inom ekonomi och minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och bokslutsarbete. Vi ser helst att du har goda Excel kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft NAV och BI-verktyg. Du behärskar svenska och engelska, både muntligt och i skrift.

Som person är du positiv och prestigelös samtidigt som du är noggrann, strukturerad och analytisk. Du bör självgående, trygg i din kompetens och kunna ta initiativ.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För information: Välkommen att Linnéa Järverup på linnea.jarverup@dfindfinance.se eller 076 85 61 951

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult