Redovisningsekonom med erfarenhet av koncernredovisning i Båstad

Publicerad:
2018-05-14
Ort:
Båstad, Skåne län
Kategori:
Koncernredovisning
Specialisering:
Civilekonom
Omfattning:
Part time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201148199
Sista ansökningsdag:
2018-06-17
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
+46733434775
Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi!

Är du redovisningsekonom med erfarenhet inom koncernredovisning och vill jobba 50%? Är du tillgänglig omgående eller inom kort varsel? Då har vi ett uppdrag för dig! Till vår kund som verkar inom byggbranschen söker vi nu dig som vill arbeta som redovisningsekonom.

Din nya roll:

Som redovisningsekonom hos vår kund får du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter;

Löpande bokföring

Bokslutsarbete såsom avskrivningar, avstämning av balansposter, reserveringar

Koncernredovisning

Upprätta underlag till årsredovisning och revisorer

Inkomstdeklarationer

Andra redovisningsrelaterade ad hoc uppgifter

Du är en del av ett team och du kommer att erbjudas ett omväxlande uppdrag tillsammans med trevliga arbetskamrater.

Det här är du:

För detta uppdraget söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är trygg i din roll som redovisningsekonom och har några års erfarenhet av redovisning och koncernredovisning. Du har även goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du en flexibel lagspelare med ett stort sinne för service och du har ett analytiskt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ett team och du arbetar strukturerat.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Förslöv

Omfattning: Deltid, 50%, konsultuppdrag på 6 månader

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-43 47 75. Välkommen med din ansökan!

Vi är:

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.