Redovisningsekonom med löneadministration sökes till kund i Stockholm

Publicerad:
2018-08-30
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201168758
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Veronica Söderström
Till vår kund i Södra Stockholm söker vi nu en finsktalande redovisningsekonom/ löneadministratör för en bred roll inom ekonomi. Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos Dfind Finance en kortare period för att sedan gå över till kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består både av löneadministration och redovisning. Detta innebär arbetsuppgifter såsom; månatlig löneadministration av finska och svenska löner, avtalstolkning, anställningsavtal, arkivering, personalhandbok och annan HR-administration på svenska och finska i mån av tid. När det kommer till redovisningen ska den aktuella personen ansvara för den löpande redovisningen i Finland. Det kommer att innebära att ansvara för leverantörsreskontra, kundreskontra, balanskontoavstämningar samt att kvalitetssäkra månads-, tertial-, och årsbokslut. Vidare kommer du att vara ett stöd till den finska organisationen framtagande av kostnadsrapporter samt vara delaktig i olika utvecklingsprojekt. Myndighetsrapportering för Finland dvs deklarationer, moms, arbetsgivaravgifter, intrastat etc. kommer den aktuella personen även att ansvara för.

Kvalifikationer:
Du ska ha erfarenhet från lönehantering (svensk och finsk) av både kollektivanställda och tjänstemän. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av byte av lönesystem samt erfarenhet av HR-administration på både svenska och finska. Vidare ska du ha erfarenhet av löpnade redovisning, balanskontoavstämningar samt myndighetsrapportering för Finland såsom exempelvis inkomstdeklaration, moms, arbetsgivaruppgifter m.m.

Andra kunskaper:

  • Flytande finska och svenska i tal och skrift
Utbildning:

  • Högskola
Personliga egenskaper:
Positiv, noggrann, strukturerad, serviceminded, vältalig, stresstålig samt lätt för att samarbeta med

andra.

När: Omgående. Kortare hyrköp för att sedan bli anställd hos kunden

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Talent Manager Veronica Söderström veronica.soderstrom@dfindfinance.se