Redovisningsekonom med snabb tillgänglighet i Uppsala

Publicerad:
2018-06-14
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201156694
Sista ansökningsdag:
2018-07-04
Kontakt:
Isabell Bengtsson
Vi söker en serviceinriktad redovisningsekonom till en av våra kunder som arbetar inom fastighetsbranschen, vi söker dig som trivs med att hjälpa andra och är van att ge god service. I denna rekrytering blir du anställd konsult hos Dfind Finance med detta som ditt första uppdrag.

Hos vår kund arbetar du främst med redovisning, reskontra, avstämningar och bokslut. Vidare hjälps du och övriga medarbetare åt med andra förekommande uppgifter inom tex kundtjänst, hyres- och personaladministration.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Isabell Bengtsson 0709 39 62 80, isabell bengtsson@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande och som har några års erfarenhet av redovisningsarbete. Det är meriterande om du arbetat på en redovisningsbyrå eller har erfarenhet från medelstort bolag där du är van att ta ett helhetsansvar.

Som person är du noggrann, du är mån om att dina siffror blir rätt! Du är flexibel, social och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Du har viljan att vara med och effektivisera processer. För att klara av arbetet krävs goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult..