Redovisningsekonom rekryteras till Net4Mobility i Stockholm

Publicerad:
2018-06-21
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201154739
Sista ansökningsdag:
2018-08-06
Kontakt:
Malin Skotte
Telefonnummer:
0733434154
Nu söker vi en driven redovisningsekonom till vårt kontor i Kista för att stärka vår Finance-funktion. Här får du möjlighet till en bred och givande roll inom ekonomi där du tillsammans med de övriga i teamet får sätta rutiner och processer i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som vill utvecklas i en högteknologisk miljö inom redovisning. Som redovisningsekonom hos oss på Net4Mobility har du en viktig funktion då du kommer tillsammans med vår redovisningschef ha övergripande ansvar för den löpande redovisningen.

Du ansvarar för att läsa in leverantörsfakturor och se till att attestering och betalning sker inom rätt tid. Du utför kontoavstämningar, bistår vid månads- och årsbokslut och utför viss rapportering. Du har kontakt med vår outsourcade lönebyrå och ser till att moms och skatter deklareras och betalas. Du bistår även våra controllers i uppgifter såsom att ta fram underlag för kassaflödesanalyser. Rollen innebär även att upprätta inköpsorders till medarbetare inom vår organisation.

Du som person är orädd och trivs i en händelserik och omväxlande miljö.

I vårt dagliga arbete interagerar vi med våra ägare Tele2 och Telenor, för att samordna utbyggnad och drift av det existerande 2G- och 4G-nätet. Därtill så pågår också förberedelser inför vidare utveckling i form av 5G, nästa generations mobilnät.

Du ingår i ett team om sex personer och rapporterar till CFO.

Uppdragsgivare: Net4Mobility

Ort: Kista, Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi. Vi ser att du har 2-3 års erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppgifter inom redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat från ax till limpa och har arbetat i något av de större ekonomisystemen. Du har goda datakunskaper och har du tidigare erfarenhet av Navision och Exflow är det meriterande. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Vi tror att du har en stark noggrannhet, ett intresse för struktur och brinner för att driva ditt dagliga arbete framåt. Rollen kräver hög integritet och lojalitet och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar Net4Mobility med Dfind Finance. Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Skotte på malin.skotte@dfindfinance.se alternativt 0733-434154.

Företagsbeskrivning

Net4Mobility grundades 2009 och är ett joint venture mellan Telenor och Tele2, med uppdraget att samordna uppbyggnaden och driften av ett rikstäckande 2G- och 4G-mobilnät. I dagsläget täcker nätet 99% av den svenska befolkningen och gör det möjligt för Telenor och Tele2 att erbjuda sina kunder ledande data- och mobiltjänster. Framgent kommer även 5G, nästa generations mobilnät, att utgöra en del av nätet.