Redovisningsekonom som vill utvecklas i Göteborg

Publicerad:
2018-08-14
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201164090
Sista ansökningsdag:
2018-09-09
Kontakt:
Marianne Seal
Telefonnummer:
0722 391405
Redovisningsekonom som vill utvecklas till attraktivt bolag på Lindholmen.
Nu söker vi en driven redovisningsekonom till ett attraktivt internationellt bolag på Lindholmen. Här får du möjlighet till en bred och givande roll inom ekonomi där du tillsammans med de övriga i teamet får sätta rutiner och processer i ditt dagliga arbete.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på sex månader och för rätt person finns möjlighet till rekrytering.

Här får du möjligheten att få sätta dig in i helheten där du kommer att få ansvara för den löpande redovisningen för två rörelsedrivande bolag vilket inkluderar allt från kund-leverantörsreskontra till att upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut tillsammans med dina kollegor och chef.

Arbetsuppgifter
• Kund- och leverantörsreskontra samt månatliga avstämningar – kontakt med leverantörer

• Avstämningar månatligen av interna mellanhavanden samt hantera betalningar

• Avstämning av banken mot huvudboken

• Upprätta månads,- kvartals- och årsbokslut samt avstämningar inklusive rapportering till Group Accounting

Profil
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har arbetat med redovisning i ett par år. Du har tidigare arbetat i SAP och har goda kunskaper i Excel. Vidare är du flytande i både engelska och svenska, i både tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och har ett positivt förhållningsätt. Du har viljan till att lära dig och utvecklas och trivs bra i en miljö där det händer saker och har tempo.

Ansökan

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Varmt välkommen att kontakta Maria Hellström 0733-778303 maria.hellstrom@dfindfinance.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.