Redovisningsekonom till fastighetsbolag i Uppsala

Publicerad:
2018-07-12
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201159068
Sista ansökningsdag:
2018-08-05
Kontakt:
Mimmi Jonsson
Telefonnummer:
072-9889005
Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Uppsala kommun. Bolaget förvaltar köpcentrum, kontor och bostäder inom Uppsala kommun, bland annat Gottsunda Centrum. Läs mer om vår verksamhet på uppsalafastighets.se.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom ingår du in en grupp om tre personer som handhar bolagets redovisning, hyresadministration och rapportering. Du arbetar med löpande redovisning, reskontror och aviseringar. Du deltar i arbetet med månadsrapportering, bokslut och prognoser.

Verksamheten är inne i ett spännande skede och det finns goda möjligheter att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen.

Din profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller en examen från högskoleförberedande gymnasium samt minst tre års erfarenhet från arbete med redovisning. Om du tidigare har arbetat med redovisning inom fastighetsbranschen så är det meriterande.

För att lyckas i rollen är du självgående, strukturerad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera, såväl med kollegor som med kunder och andra intressenter.

God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och på engelska är krav för befattningen, liksom mycket goda kunskaper i Officepaketet. Tidigare erfarenhet av arbete med fastighetssystem är mycket meriterande. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid bolagets huvudkontor i Uppsala. Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag
I den här rekryteringen samarbetar Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag med Dfind Finance. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta: Mimmi Jonsson, 072-9889005 alt mimmi.jonsson@dfindfinance.se

Sista ansökningsdag är den 5 augusti 2018.