Redovisningsekonom till globalt bolag

Publicerad:
2019-03-05
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201207365
Sista ansökningsdag:
2019-04-05
Kontakt:
Miranda Herrlin
Telefonnummer:
076-858 55 65
Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi!
Vi söker dig som är redo att omgående, och för ca 6 månader framöver, ta ett konsultuppdrag som kvalificerad redovisningsekonom hos en av våra kunder i Helsingborg som är ett industri- och produktionsbolag.

Om uppdraget
Hos kunden kommer du till ett SSC och ett team som tillsammans jobbar med ett av koncernens bolag. Du förväntas vara erfaren och att självgående kunna arbeta med månads och halvårsbokslut. Till arbetsuppgifterna hör även att vara delaktig i koncernrapportering, samt att hantera kund och leverantörsreskontra, generell rapportering och avstämningar.

Du kommer till ett väldigt trevligt team där samarbete och hjälpsamhet värderas högt.

Om dig:
Du har eftergymnasialutbildning inom ekonomi och du har en gedigna redovisningskunskaper på nivå som ovan. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och är kommunikativ. Du är van vid större affärssystem samt god användare av Excel.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Omfattning: Heltid med start omgående t om ca augusti 2019.

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida.
Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Miranda Herrlin på miranda.herrlin@dfindfinance.se eller 076-858 55 65.
Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriärsom konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.