Redovisningsekonom till kund i Stockholm

Publicerad:
2019-03-25
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201210401
Sista ansökningsdag:
2019-05-01
Kontakt:
Julia Fagerlund
Är du en serviceinriktad redovisningsekonom med erfarenhet av projektredovisning? Se hit!

Till en kund i Stockholm söker vi nu omgående en redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag. Du kommer bland annat arbeta med projektredovisning och projektadministration. Arbetet kommer även att innebära rapportering, budget och bokslutsarbete samt arbete med resultatuppföljning och löpande bokföring. Du kommer att vara ett stöd till externa intressenter där du ger information och rapporterar till avdelningschefer och prefekt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är civilekonom eller likvärdigt med några års arbetslivserfarenhet av redovisningsarbete. Du är analytisk, strukturerad och har ett noggrant arbetssätt. Vidare har du goda kunskaper i Excel och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du har kunskaper i ekonomisystemet Agresso/U4B och tidigare erfarenhet av arbete från universitet, högskola eller statlig myndighet.

Som person är du ansvarstagande med ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt och gruppens arbete framåt. Du är en lagspelare med ett serviceinriktat arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm, Solna

Omfattning: Heltid

Ansökan: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För mer information, kontakta gärna Talent Manager Julia Fagerlund, julia.fagerlund@dfindfinance.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Vi erbjuder fast månadslön, kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.