Redovisningsekonom till offentlig verksamhet i Stockholm

Publicerad:
2018-02-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201124771
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Veronica Söderström
Är du redovisningsekonom eller redovisningskonsult och har erfarenhet från offentlig verksamhet? Är du nyfiken på en ny utmaning? Om du kan svara ja på dessa två frågor kommer det att finnas många spännande möjligheter framöver. Randstad och Dfind Finance har nämligen slutit nytt ramavtal med Kammarkollegiet om uthyrning av personal över hela landet. Stora statliga myndigheter som använder Kammarkollegiets ramavtal är bland andra Försäkringskassan, Polisen, Arbetsförmedlingen och KTH. Ramavtalet, innebär att Randstad och Dfind Finance är en av de prioriterade leverantörerna av personal till statliga myndigheter i de flesta län.

Som redovisningsekonom inom offentlig verksamhet kan rollen givetvis se olika ut beroende på vilken typ av myndighet det gäller samt rollens utformning. Men exempel på arbetsuppgifter kan vara löpande bokföring, bokslutsarbete, uppföljning och rapportering, ekonomiska utredningar och diverse analyser. Även rapportering av moms, skatter och arbetsgivaravgifter kan vara inslag i arbetet.

Oavsett uppdrag så har du en trygg anställning, fast månadslön, kollektivavtal, utbildningspaket och förmåner hos oss på Dfind Finance. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. Hos våra kunder är det du som konsult som gör skillnaden.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kontakta Talent Manager Veronica Söderström på veronica.soderstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Beroende på vilken myndighet det gäller och rollens utformning kan kravbilden komma att se olika ut. Men som regel söker vi dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av att arbeta med löpande redovisning, avstämningar, bokslutsarbete, årsredovisning och inkomstdeklaration. I grunden har du en högskole-/universitetsexamen eller motsvarande yrkesutbildning. Du besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du har en god systemvana och har du erfarenhet av att arbeta i Agresso är detta mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, analytisk, affärsorienterad och du har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.