Redovisningsekonom till offentlig verksamhet sökes i Stockholm

Publicerad:
2018-05-04
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201147004
Sista ansökningsdag:
2018-06-04
Kontakt:
Veronica Söderström
Är du redovisningsekonom och har erfarenhet från offentlig verksamhet? Då kan det vara dig vi söker till vår konsultverksamhet för uppdrag inom den offentliga sektorn! Randstad och Dfind Finance har slutit nytt ramavtal med Kammarkollegiet om uthyrning av personal, vilket innebär att Randstad och Dfind Finance är en av de prioriterade leverantörerna av personal till statliga myndigheter i Stockholms län.

Som redovisningsekonomkonsult inom offentlig verksamhet kan rollen se olika ut beroende på myndighet och behov. Arbetsuppgifterna kan bland annat innefatta löpande bokföring, bokslutsarbete, uppföljning och rapportering, ekonomiska utredningar och diverse analyser. Även rapportering av moms, skatter och arbetsgivaravgifter kan vara inslag i arbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av att arbeta med löpande redovisning, avstämningar, bokslutsarbete, årsredovisning och inkomstdeklaration. Du har en universitetsexamen eller motsvarande yrkesutbildning och besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Arbetslivserfarenhet från offentlig verksamhet är ett krav likaså god systemvana och erfarenhet av att arbeta i Agresso.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, analytisk, affärsorienterad och du har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kontakta Talent Manager Veronica Söderström på veronica.soderstrom@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.