Redovisningsekonom till Tryckeri AB CA Andersson & Co i Malmö

Publicerad:
2018-07-13
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201162551
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Kontakt:
Jeanette Wahrenberg
Telefonnummer:
0765-345434
Erfaren redovisningsekonom till Tryckeri AB CA Andersson & Co

Välkommen till ett anrikt företag i ständig utveckling. De senaste tio åren har CA Andersson vuxit från 25 till drygt 110 medarbetare. Från ett renodlat tryckeri vid millennieskiftet, är vi i dag ett komplett kommunikationshus, med kvalificerad kompetens i såväl analoga som digitala medier. Huvudkontoret är beläget i Malmö.

Vi är en platt organisation med snabba beslutsvägar som drivs av lusten att utveckla teknik, kommunikation och hantverk. Allt för att skapa de bästa möjliga lösningarna för våra kunders kommunikativa utmaningar.

Vi är alltid intresserade av duktiga och ambitiösa människor som gillar att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Hos oss får du möjlighet att påverka, både din egen arbetssituation och hela företagets utveckling.

Till huvudkontoret i Malmö söker CA Andersson nu en erfaren redovisningsekonom som vill vara delaktig i utvecklingen framåt. Du blir en del i ett team av 3 personer som har ett nära samarbete med tät kommunikation där du rapporterar direkt till Ekonomichefen. I din roll kommer du att ansvara för såväl den löpande redovisningen som att upprätta bokslut för bolag i koncernen. Vid sidan av detta kommer du även att utveckla befintliga rutiner och processer inom ekonomifunktionen. Miljön präglas av en familjär och prestigelös stämning där alla hjälps åt. Du tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och det finns goda möjligheter till vidareutveckling med större utmaningar framöver.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och kontoavstämningar
  • Månads- samt årsbokslut
  • Kontering av leverantörsfakturor samt leverantörsbetalningar
  • Backup till kundfakturering
  • Hantering av löneunderlag samt kreditkortsredovisning
  • Anläggningsregister och avskrivningar
  • Likviditetsplanering
  • Övrigt administrativt arbete samt kontakt med systemleverantör
Uppdragsgivare: Tryckeri AB CA Andersson & Co

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en för tjänsten relevant ekonomisk utbildning (minst gymnasienivå) och som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van systemanvändare med erfarenhet av ekonomisystem och Excel samt uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av uppföljning- och analysarbete samt löneprocessen. Vidare känner du dig trygg i redovisningsrollen med vana av att jobba självständigt med såväl löpande redovisning som bokslut. Du är uppdaterad på gällande redovisningsregler där erfarenhet av K3 regelverket ses som en merit.

Du är en van initiativtagare med en god problemlösningsförmåga. Då det är en verksamhet som karaktäriseras av högt tempo ställs det krav på flexibilitet och att du snabbt kan prioritera om för att kunna hjälpa till med såväl stort som smått. Samtidigt är du en strukturerad person som alltid ser till att leverera i tid med god kvalitet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tryckeri AB CA Andersson & Co med Dfind Finance. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Skicka in din ansökan snarast möjligt. Då det är semestertider kommer urval och intervjuer att starta from vecka 32. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter: Jeanette Wahrenberg på 0765-34 54 34, jeanette.wahrenberg@dfindfinance.se eller Annie Höjman på 0733-32 91 95, annie.hojman@dfindfinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!