Redovisningsekonom till Tuve Bygg AB i Göteborg

Publicerad:
2018-06-19
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201157655
Sista ansökningsdag:
2018-08-20
Kontakt:
Marianne Seal
Telefonnummer:
0722 391405
Redovisningsekonom till Tuve Bygg AB
Koncernen är ett av de ledande byggföretagen i Göteborg med ytterligare kontor i Uddevalla. Tuve Bygg är även etablerat i Stockholm. Vårt huvudkontor ligger i Mölndal, och vår växande organisation har ca 230 anställda och har en omsättning på drygt 1,5 miljard.

Tuve Bygg är en modern framtidsbyggare med platt organisation och korta beslutsvägar. Vi gillar utmanande uppdrag och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt individer. Här arbetar du tätt tillsammans med många trygga, kompetenta och engagerade medarbetare under gott kamratskap.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och utvecklas hela tiden, på alla våra kontor. Därför söker vi dig som har lång erfarenhet av branschen och är trygg i din profession. Du brinner för det du gör och vill arbeta på ett personligt byggföretag.

På Tuve Bygg är vi trygga, utvecklande, värdeskapande och engagerade. Detta är vår värdegrund som präglar våra yrkesroller och vår vardag.

Redovisningsekonom till Tuve Bygg
Vår kund Tuve Bygg söker nu en noggrann och engagerad Redovisningsekonom. Du rapporterar till ekonomichefen och sitter i trivsamma lokaler i Mölndal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Redovisningsekonom kommer du att ansvara för 1 eller 2 av koncernens bolag. I rollen som redovisningsekonom kommer du framför allt att arbeta med löpande bokföring, avstämningar, moms- och skattedeklaration samt vara delaktig i arbetet med månads- och årsbokslut.

• Projektredovisning med succesiv vinstavräkning och bokslut

• Skattedeklarationer och momsredovisning

• Anläggningsregister

• Administration fordon

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi ser gärna att du har akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande och har arbetat som redovisningsekonomi några år. Vi söker dig som tar dig an nya arbetsuppgifter med nyfikenhet och eventuellt ser du den här rollen som nästa steg i din karriär.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av projektstyrd verksamhet med successiv vinstavräkning samt även gärna byggbranscherfarenhet men det är inget krav.

Du har lätt för att snabbt sätta dig in i ekonomisystem och har du dessutom erfarenhet av Unit4 (tidigare Agresso) ser vi det som meriterande.

För att lyckas i den här rollen är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har god känsla för service och är ansvarstagande. Vidare för att trivas i rollen är du engagerad, positiv och har god social kompetens där du trivs med att arbeta i en grupp där vi stöttar varandra vid behov.

Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska obehindrat såväl tal som skrift.

Självklart är du även en bekväm och van Excel och Powerpoint användare.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marianne Seal, Dfind Finance på 0722 391405
Välkommen med din ansökan!