Redovisningsekonom/Controller till uppdrag i NV Skåne

Publicerad:
2019-02-21
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Deltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201205243
Sista ansökningsdag:
2019-03-21
Kontakt:
Miranda Herrlin
Telefonnummer:
076-858 55 65
Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi!
Vi söker dig som är redo att omgående, och för 6 månader framöver, ta ett konsultuppdrag som kvalificerad redovisningsekonom hos en av våra kunder i Nordvästra Skåne. Bolaget är kommunalägt och verkar inom vård och omsorg.

Om uppdraget
Hos kunden kommer du, utöver att självständigt arbeta med kvalificerad redovisning även bli involverad i projekt rörande avtal och utredningar. Du rapporterar till bolagets ekonomichef.

Om dig:
Du har eftergymnasialutbildning inom ekonomi och du har en gedigna redovisningskunskaper på nivå månadsbokslut. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och är kommunikativ.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Omfattning: Heltid med start omgående t om september 2019. (från och med den 1 april är uppdraget på 50% eller något mer)

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Vid frågor, kontakta Miranda Herrlin på miranda.herrlin@dfindfinance.se eller 076-858 55 65.
Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriärsom konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.
Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.
Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.