Redovisningsekonomer i Malmö

Publicerad:
2019-03-07
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201207635
Sista ansökningsdag:
2019-04-15
Kontakt:
Mathilda Shiburi
Telefonnummer:
0701491684
Är du en erfaren och noggrann redovisningsekonom som söker nya utmaningar? Vill du sätta din karriär och kompetensutveckling i fokus? Då är en roll som redovisningskonsult på Dfind Finance rätt för dig!

För kommande uppdrag hos våra kunder söker vi dig som är kvalificerad redovisningsekonom och som har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Dina arbetsuppgifter som redovisningskonsult kan exempelvis inkludera:

• löpande bokföring

• bokslutsarbete

• uppföljning och rapportering

• ekonomiska utredningar och diverse analyser

• rapportering av moms, skatter och arbetsgivaravgifter

Som konsult hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med möjlighet att arbeta inom olika branscher och organisationer i kvalificerade ekonomroller. Du blir anställd hos oss på Dfind Finance med uppdrag hos vår kund. Konsultrollen är därför perfekt för dig som vill utveckla din kompetens ytterligare inom ekonomi.

Kvalifikationer: I grunden har du en civilekonomexamen, eller motsvarande yrkesutbildning, och är nu redo för att ta nästa steg i din karriär. Du besitter mycket goda kunskaper i svenska, engelska och Excel och har god systemvana. Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av kvalificerade arbetsuppgifter inom redovisning och som är van vid att självständigt upprätta årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, analytisk, affärsorienterad och du har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance: Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-04-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande, men tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi uppmanar därför till att ansöka så snart som möjligt.

För information: Kontakta gärna Mathilda Shiburi, Talent Manager, på mathilda.shiburi@dfindfinance.se