Redovisningsekonomer sökes till vår konsultverksamhet i Stockholm

Publicerad:
2018-08-09
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201165488
Sista ansökningsdag:
2018-09-10
Kontakt:
Veronica Söderström
Arbetar du idag som redovisningsekonom/redovisningskonsult och letar efter nya utmaningar? Just nu har vi många olika spännande uppdrag i Stockholm för dig som har flera års erfarenhet av arbete med redovisningsrelaterade arbetsuppgifter.

Som redovisningsekonom kommer du att hantera arbetsuppgifter så som löpande redovisning, fakturahantering, in- och utbetalningar, påminnelsehantering och kontoavstämningar. Du kommer även att ansvara eller vara behjälplig vid bokslut och antingen fungera som back-up funktion till redovisningsansvarig eller ansvara för redovisningen själv.

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vi tillämpar tillsvidareanställning av våra konsulter då vår ambition är att du som konsult ska växa långsiktigt med oss.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Talent Manager Veronica Söderström på veronica.soderstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning från gymnasium, universitet eller yrkeshögskola inom ekonomi. Du bör ha 2-5 års arbetserfarenhet av ekonomiarbete så att du snabbt kan sätta dig in i en roll som redovisningsekonom. Vidare ska du vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och ha god kunskap inom Officepaketet, framförallt i Word och Excel. Har du erfarenhet av att arbeta i något av de större affärssystemen och innehar ett systemintresse är detta fördelaktigt.

Som person är du driven, ambitiös och lösningsorienterad. Vidare är det viktigt att du kan uttrycka dig pedagogiskt i såväl tal som skrift och att du har en stark administrativ ådra, där vi gärna ser att du arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare önskar vi att du är ansvarstagande och självständig samt att du har en god förmåga att driva ditt arbete framåt.