Redovisningsekonomer till Dfind Finance i Göteborg

Publicerad:
2018-11-12
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201179411
Sista ansökningsdag:
2018-12-21
Kontakt:
Maria Hellström
Dfind Finance ser ett fortsatt behov av kompetenta, ansvarsfulla och serviceinriktade redovisningsekonomer till vår konsultverksamhet.

Vi söker därför dig som vill arbeta som redovisningsekonom på något av våra spännande kundbolag. Arbetsuppgifterna innebär exempelvis löpande bokföring, skatt- och momsdeklarationer, avstämningar samt att vara behjälpligt med månads- och årsbokslut. Vi söker även dig som arbetar självständigt med bokslut.

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får se olika typer av ekonomiavdelningar i små-, medelstora och stora bolag, du får därmed möjligheten att utveckla din kompetens ytterligare inom ekonomi. Vi har ramavtal med ett flertal av de större bolagen i Sverige av nationell och internationell karaktär och arbetar även med mindre bolag. Våra kunder finns idag både i den privata och offentliga sektorn. Affärssystem som är meriterande att ha erfarenhet av, är bland annat SAP, Agresso och Navision.

Dfind Finance välkomnar din ansökan och kommer utföra urval och intervjuer löpande.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Göteborg

Information: Maria Hellström maria.hellstrom@dfindfinance.se eller 0733-778303

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag: Urval kommer att påbörjas löpande.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 3 års arbetslivserfarenhet från rollen som redovisningsekonom och kvalificerat redovisningsarbete. Då flera av våra kunder hanterar stora ekonomiflöden ser vi gärna att du har erfarenhet från detta och/eller att du har erfarenhet från arbetet på ett Shared Service Center.

Har du arbetat i något av affärssystemen SAP, Agresso eller Navison är det mycket meriterande. Vi ser också att du har goda kunskaper i Excel. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning.

I konsultrollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rätt person för rollen som ekonomikonsult hos Dfind Finance är: noggrann, ansvarfull och serviceinriktad. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter och tycker det är både roligt och utmanade att vara med och bidra till arbetet på olika ekonomiavdelningar och företag. Vidare är du nyfiken, orädd och prestigelös.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.